Andorra with green and blue

We got only one request: “we want colour”. We decided to use the preferred colours of the couple: green and blue.

A path full of candles and a big crystal lamp was the welcome area before entering the lobby of the hotel, which we transformed into a minimalist design space. We used modern furniture and a series of panels that covered the walls.

The parking area

We insisted in the fact that the ideal place for drinks and music should be the parking area of the hotel Piolets Parc Spa. We transformed it into a club.

 

 

Pin It on Pinterest

Si continúa utilizando este sitio , usted acepta el uso de cookies Más información

Las opciones de cookies en este sitio web se pasan a "permitir cookies" para ofrecer una mejor experiencia de navegación . Si usted continúa utilizando este sitio web sin necesidad de cambiar la configuración o haga clic en " Aceptar " usted estará consintiendo las cookies de este sitio

Cerrar