A spectacular and theatrical staging

The jungle came to Sant Pau. In one of the pending dependencies to be restored from the monumental modernist space of the Hospital de Sant Pau, we created a scenography based on the invasion of the jungle on ruins.

Following the client’s guidelines, we developed the idea with lianas distributed throughout the space from which natural greens fell. The environment was completed thanks to the combination of mapping projections, which gave us truly amazing effects.

To achieve the desired result for the transformation of this space it was necessary to coordinate a truck logistics team and a great human team, which put in long assembly hours. Without a doubt, it was worth it.

Photograph: Jordi Tarrés

Si continúa utilizando este sitio , usted acepta el uso de cookies Más información

Las opciones de cookies en este sitio web se pasan a "permitir cookies" para ofrecer una mejor experiencia de navegación . Si usted continúa utilizando este sitio web sin necesidad de cambiar la configuración o haga clic en " Aceptar " usted estará consintiendo las cookies de este sitio

Cerrar